8 Haziran 2009 Pazartesi

MicroSmarts PC-Checkup v4.0


Adından da anlaşılacağı gibi bu program bilgisayarınız bakımını ve kontrolünü yaparak sisteminizin yavaşlamasına neden olan etkenleri kontrol ve analiz ederek çözümlerini de içinde barındıran komple bir program.Bilgisayarınız için disk defrag,registry defrag,cleanup gibi programları ayrı ayrı kullanmak yerine bu teknolojileri içinde barındıran PCCHECK UP 3 kullanmak hem vakit kaybını önlüyor hem de gereksiz oluşan klasörlerden kurtulmanızı sağlıyor.


Programın kolay kullanım sağlayan arayüzü en büyük artısı.Program 6 ana menüden oluşmaktadır

HOME
Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere programın açılış sayfası.Burada programın içeriği ve özellikleri kısaca anlatılmaktadır.Bu menüden yapmak istediğiniz uygulamaları tıklayarak çalıştırabilmeniz mümkün.

ANALYZE & FİX
Bu bölüm kayıt defterini tarayarak meydana gelen hataları,kayıp .dll uzantıları,yanlış kayıt girdilerini düzeltmek için oluşturulmuş bir uygulama.Tarama işleminin ardından Fix Up Now butonuyla meydana gelen hataları düzeltebilirsiniz..

CLEAN & SECURE
Bu bölümde bilgisayarımızda yapılan işlem bilgisayarda biriken çerezleri ve diğer kullanılmayan gereksiz dosyaları bulup silmek.

SPEED & DEFRAG
Programın bilgisAyarımızı hızlandıran ve donanımlara çeşitli işlemler yapan kısmı.Bu işlemler sürücü analizleri,düzenleme ve sürücüde boş alan oluşturma gibi uygulamalardan oluşmaktadır.Program tarama sırasında bütün işlemleri tek tek ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

ONE CLICK
Programa ismini veren bölüm bu bölüm.İsminden anlaşılacağı üzere sadece bu butona tıklamanızla yukarıda yapılan işlemleri bir seferde kontrol etme imkanınız mevcut.Tüm işlemleri sırasıyla tek tek yaparak isminin(checkup) hakkını veriyor.

STATİCS
Bu bölüm ise tüm bu işlemler sonucu bilgisayarımızda hangi değişiklikleri yaptığımızı ve performansa ne kadar etkisi olduğunu göstermektedir.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

GD WinTools.net Ultimate Edition 9.1.1


WinTools.net Pro yaptığı detaylı tarama ile bilgisayarınızdaki gereksiz yazılımları ve kullanılmayan güncellemeleri tespit edip temizleyerek sisteminizin hızını arttırır. Ayrıca registry taramaları yapıp sistem (DLL) dosyalarınızıda görüntüleyebilirsiniz.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

Freshdevices Fresh UI v8.22

Fresh UI bir sistem yapılandırma aracıdır. Bu araç ile Windows üzerinde yapmakta zorlandığınız ayarlamaları çok basit biçimde gerçekleştirebilsiniz. Kişisel istekleriniz doğrultusunda size özelleştirme imkanı veren araç oldukça çok sayıda özelliğe sahiptir. Bu araç ile Windows üzerinde yapamayacağınız ayalarma yok denebilir.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

AusLogics BoostSpeed 4.2.8.178


AusLogics BoostSpeed dolaylı yoldan bir internet hızlandırıcısıdır. Amacı bilgisayarınızı temiz tutarak internette de tam performans sağlamak.

Özellikler :


# Hataları önler.
# Windows'a bazı ayarları yükler.
# Kütük kayıtlarını temizler.
# Başlıkları (banner) önler ve böylece internette maksimum performans sağlar.
# İnternet bağlantı ayarlarını da kurcalayarak hızda belirli bir artış yaşanmasını sağlar.

>>>İndirmek için Tıklayın<<<

Vista Manager 2.0.3


Vista Manager, Microsoft’un en son çıkardığı Vista işletim sistemi için hazırlanmış sistem optimize yazılımıdır. Bu yazılımla Vista işletim sisteminizi optimize ederek sistem performansını yükseltebilir, internet ayarlarınızı optimize ederek internette daha hızlı gezinebilirsiniz.

Vista Manager’ın özellikleri ve sisteminize sağladığı avantajları:

* Bilgilendirme

Detaylı sistem ve donanım bilgilerinizi, çalışan bütün program bilgilerini size sunar ve tek tıklamayla genel sistem temizliğini yapabilir.

* Optimizasyon

Sisteminizi windows açılış ve kapanış hızlarını artıracak şekilde ayarlar ve donanımızı da sistem hızını ve performansını artıracak şekilde optimize eder.

* Temizleyici

Hard diskinizde yer kaplayan gereksiz dosyaları görüntüleri ve silmenizi sağlar. Duplicate Files Finder; aynı büyüklük, isim ve düzenleme tarihine göre dosyaları bilgisayarınızda tarar. Registry Cleaner; kayıtlarınızı kontrol eder ve hatalı kayıt defteri girdilerini düzeltir, gereksiz kayıtları otomatik olarak siler. Registry Defrag; uygulama ve kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak için kayıtlarınızı indeksler ve düzenler.

* Düzenleme

Windows başlangıcında nelerin çalışacağını kontrol edebilir, Vista boot menüyü düzenleyebilir, fare sağ tıklama özelliklerini değiştirebilir, masaüstünüzü, menülerinizi, tollbarlarınızı düzenleyebilir ve otomatik olarak duar kağıdını değiştirebilir.

* Güvenlik

Sistem güncelleme ve hata raporları bildirimlerini pasif edebilir, bilgisayarınızda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları belirleyebilir, sistem dosyalarının yerini değiştirebilir. Privacy Protector; dosya ve klasörlerinizi şifreleyebilir ve tek seferde çok sayıda şifre yaratabilir.

* Network

İnternet ayarlarını düzenleyerek, mevcut bağlantınızdan en yüksek hızda faydalanmanızı sağlar. İnternet Explorer ayarlarınızı yapılandırır.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

HD Tune Pro 3.50


Depolama birimlerinin performans değerlendirmesi için kullanılan önemli test uygulamalarından HD Tune'un hem yeni bir versiyonu hemde eklenen ekstra özellikler hazırlanan ücretli, özel bir varyasyonu hazırlandı. HD Tune 2.55 ile ilgili bazı ufak geliştirmeleri yapıldığı ifade edilirken, kullanıma yeni sunulan HD Tune Pro, ücretsiz olan versiyonun sahip olduğu özelliklere ek olarak yazma testi, güvenli silme, AAM ayarları, dosya kullanım değerleri, hard disk takibi, hata tarama ve dosya testi gibi ek özellik ve testler de içeriyor. Profesyonel versiyonunun yaklaşık 35$'lık etiket fiyatına sahip olduğunu belirtelim. Her iki uygulama da Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server ve Windows Vista işletim sistemleri ile çalışabiliyorlar.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

Perfect Uninstaller v6.3.2.2


Çok Kaliteli Bir Program Kaldırma Yazılımı Kaldıramadıgınız Tüm Yazılımlarınızı Çok Kolay Bir Şekilde Sisteminizden Silmenizi Sağlar.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

ABBYY FineReader 9.0.0.1019


Programın kelimeleri tanıma doğruluğu son sürüm ile birlikte en son aşamaya yükselmiştir. Örneğin; elinizde bir adet gazete sayfası var. Bu sayfadaki yazıları bilgisayarınıza aktarmak istiyorsunuz. Program bu noktada gerekeni yapıyor ve hata kaybı oluşmaksızın her heceyi doğu orantıda ayırıyor. Ayrıca gazete sayfasındaki resimleri ve fotoğrafları da ayırt edebiliyor. Geriye grafiklerden ve boşluklardan arınmış, tertemiz bir metin kalıyor. Bu metni artık istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

PDF dosyaları da dönüştürebiliyorsunuz. Programın 100'ü aşkın dil desteği bulunuyor. Ayrıca Türkçe'ye de çevirebiliyor. Pek çok üniversite öğrencisi tarafından da tercih ediliyor. Mesela, elinizdeki tezlerin kaynaklarını program ile metin haline çevirebilirsiniz. Kitap özeti, ödev çalışmaları, tablo düzenlemeleri, makale düzenlemelerini öğrenciler bu programla kolaylıkla halledebilir. Veya elinizde Türkçe el yazısı ile yazılmış bir yazı var. Bu yazıyı okumak da zorlanıyor ya da düz bir metin haline çevirmek istiyorsunuz. Bunu da ABBYY FineReader ile yapabilirsiniz.

En büyük özelliklerinden bir tanesi ise Fotoğraf makinesi ile çekilmiş orjinal görüntüleri çevirmesidir. Makine ile çektiğiniz bir dökümanı bile otomatik olarak yazıya dönüştürebilirsiniz.

Programın özelliklerinden bir diğeri açıları yamuk resim ve fotoğrafları düzgünleştirebilmesi. PDF formatlı bir dosyayı taradıktan sonra Word, Excel gibi programlara da dönüştürebilirsiniz.

* Program kullandıkça kolaylaşıyor.
* Çeviriler ve dönüştürme hizmeti olabildiğince hızlıdır.
* Son sürümü ile Vistaya uyumlu hale getirildi
* Yüzlerce kez yazılım firmalarınca ödüllendirildi.

>>>I.Part İndirmek İçin Tıklayın<<<
>>>II.Part İndirmek İçin Tıklayın<<<

Yassak v7.0

YASSAK V7.0

Yassak Programı; bilgisayarınızdan uygunsuz içerikli (pornografik) sitelere girilmesini engeller.

Zararlı içerik taşıyan sitelere karşı bilgisayarınızı korur.

Yassak Programı Internet üzerinden online adres güncellemesi yaparak, yeni açılan Internet sitelerine karşı da, sizi ve bilgisayarınızı korur.

Bilgisayarınızın Internete gireceği saatleri belirleyebilirsiniz. Msn, Chat, Internet Oyunları gibi uygulamalara zaman kısıtlaması getirebilirsiniz.

Ağ ortamında çalışan sistemler için Ana Makine Programı ile terminal programları kontrol edebilirsiniz


Yassak V7.0 Özellikleri

Girilen Adresler : Ziyaret edilmiş olan Internet adreslerinin listesini saat ve tarih belirterek görüntülemenizi sağlar.

Temiz Adres Listesi : Güvenilir olduğunu düşündüğünüz ve filtre uygulanmasını istemediğiniz adresi tanımlamanızı ve bu adreslerdeki filtre uygulamasını devre dışı bırakmanızı sağlar.

Yassak Adres Listesi : Uygunsuz veya güvensiz olduğunu düşündüğünüz, bilgisayarınızdan girilmesini istemediğiniz adresleri tanımlamanızı sağlar. Yassak Programının mevcut yasaklı adres listesi burada gösterilmez. Bu menü sadece kullanıcının belirlediği yasak adreslerin kontrolünü sağlar.

Yassak Kelime Listesi : Ziyaret edilen Internet adreslerinin içeriğinde aranması ve bulunduğu taktirde görüntülenmesinin engellenmesi istenen kelimelerin listesinin tutulduğu yerdir.Buraya tanımlanmış olan kelimeler sayfaların içeriğinde aranır ve bulunduğu taktirde görüntülenmesi engellenir. Buraya girilecek kelimeler çok dikkatli seçilmeli ve kapatılması gerekli olmayan Internet adreslerinin de filtrelenmesine sebebiyet verilmemelidir.

Zamanlama : Bilgisayarınızdan Internet erişimine müsaade edilecek saatlere sınırlama getirmenizi veya bazı Internet uygulamalarının tanımlanan saatler arasında çalıştırılmasına müsaade edilmemesini sağlar


Kişisel Bilgisayarlar İçin (Ev Kullanıcıları)

Ağ Ortamları İçin (internet Kafeler)

Microsoft office 2007 Türkçe!!! Tek link..


İçindekiler;


Microsoft Office Outlook® 2007
Microsoft Office Word 2007
Microsoft Office Excel 2007
Microsoft Office PowerPoint® 2007
Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office OneNote™ 2007
Microsoft Office FrontPage® 2007
Microsoft Office SharePoint Designer 2007
Microsoft Expression Web
Microsoft Office InfoPath™ 2007
Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office Visio®
Microsoft Project

ProgramI İndİrİn

Microsoft Office 2007 Türkçe


Hepimizin bildiği Microsoft Word, Excel, Access, Frontpage, Outlook'un olduğu Microsoft Office, daha yeni programlarla, yepyeni bir arayüzle ve ücretsiz olarak, hem de tam sürüm şeklinde karşımıza geliyor.


Microsoft Office, kişisel verimlilik ürünlerinden oluşan bir ürün grubundan daha kapsamlı ve bütünleşmiş bir sisteme evrimleşti. Pek çok kişinin zaten bildiği tanıdık araçları temel alan ve birlikte çalışmak için tasarlanmış sunucuları, hizmetleri ve masaüstü programlarını içeren Microsoft Office Sistemi, çok geniş bir yelpazede iş sorunlarını çözmektedir.


Bu Office Sistemi aşağıdaki konularda yardımcı olacak çözümleri oluşturmak için gerekli yapıtaşlarını sunmaktadır:
# İşletmelerin bilgiye daha iyi ulaşabilmesini sağlayarak durumu daha iyi anlamalarını ve daha etkili karar alabilmelerini mümkün kılma.
# Organizasyonun pazar yerindeki değişiklikleri öngörebilme, yönetebilme ve bunlara yanıt verebilme yeteneğini geliştirme.
# Ekiplerin ve organizasyonların hızlı ve tutarlı bir şekilde birlikte çalışabilmesini sağlama.
# Kişisel verimliliği artırma ve daha çok sayıda işletme kullanıcısının iş ortamlarına katkıda bulunmasını sağlama.
# Office Sistemi Ürünleri



Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2003’ün arkasından gelen , Office Sisteminin mihenk taşıdır. Microsoft İntranet birlikte çalışma teknolojileri, Bilgi Hakları Yönetimi entegrasyonu ve endüstri standardı olan Genişletilebilir İşaretleme Dili (XML) desteği gibi yeniliklerle doğru insanlarla, bilgilerle ve iş süreçleriyle bağlantı kurma olanağı sunan Office 2007, daha verimli çalışmayı ve daha iyi sonuç almayı kolaylaştırmaktadır. Diğer gelişmiş özellikler arasında şunlar yer almaktadır:


# Microsoft SharePoint™ Ürünleri ve Teknolojileri "sürüm 2.0" entegrasyonu ekiplerin hızlı ve tutarlı bir şekilde birlikte çalışmasını sağlamakta ve zorlu iş ort***** daha çok sayıda çalışanın katkıda bulunabilmesini sağlamaktadır.
# Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007 ve Microsoft Office Access 2007 içindeki XML desteği işletmelerin kullanabileceği yapıtaşlarını sunmaktadır; işletmeler bu yapıtaşlarını kullanarak kişilerin organizasyondaki ve pazardaki değişimleri öngörebilmesini, yönetebilmesini ve bunlara yanıt verebilmesini sağlayan çözümler oluşturabilir.
Bilgi Hakları Yönetimi desteği ile işletmeler bilgileri suiistimale ve uygunsuz kullanıma karşı koruyabilmektedir.


Office 2007 sürümleri aşağıdaki Office Sistemi programlarını içerebilir:


# Microsoft Office Outlook® 2007
Outlook 2007, Microsoft Office kişisel bilgi yönetimi ve haberleşme programıdır. Outlook 2007 e-postaların, takvimlerin, irtibat kişilerinin ve diğer kişisel bilgilerin ve ekip bilgilerinin bir arada yönetilebileceği bir ortam sunmaktadır. Yeni önbellek modu, otomatik ileti gruplama, istenmeyen posta denetimi ve gelişmiş okuma görünümü gibi Outlook 2007'teki önemli iyileştirmeler bilgileri düzenleme ve yönetme şeklinizi geliştirmekte ve hem performansı hem de kullanıcı bağlantı düzeyini yükseltmektedir.


# Microsoft Office Word 2007
Word 2007, Microsoft Office kelime işlemcisidir. Word 2007, müşteri istekleri doğrultusunda, sunduğu yeni özelliklerle belge oluşturma, paylaşma ve okuma işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Gözden geçirme ve işaretleme özellikleri değişiklikleri izleme ve açıklamaları yönetme ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde geliştirildi. Word 2007 aynı zamanda genişletilebilir İşaretleme Dili (XML) dosya biçimini desteklemekte ve tam donanımlı bir XML düzenleyicisi olarak işlev görebilmektedir. Bunlara ek olarak, Word 2007 ile XML dosyalarını kaydedebilir ve açabilir, böylece organizasyonunuzdaki önemli iş verileriyle uyum sağlayabilirsiniz.


# Microsoft Office Excel 2007
Microsoft Office elektronik tablo programı Excel 2007 hem XML desteği içermekte hem de bilgi analizini ve paylaşımını kolaylaştıran yepyeni özellikler sunmaktadır. Bir elektronik tablonun bir bölümünü liste olarak tanımlayabilir ve bunu Microsoft Windows® SharePoint Server tabanlı bir Web sitesine aktarabilirsiniz. Excel 2007'teki akıllı etiketler Office XP'dekilere oranla çok daha esnektir, gelişmiş istatistik özelliklerini kullanarak bilgiyi daha iyi analiz edebilirsiniz.


# Microsoft Office PowerPoint® 2007
Microsoft Office sunum grafik programı PowerPoint 2007 sayesinde hem yüz yüze görüşmelerde hem de çevrimiçi haberleşmelerde olumlu bir etki oluşturabilirsiniz. Gelişmiş kullanıcı arayüzüne ve akıllı etiket desteğine sahip olan PowerPoint 2007, sunum görüntülemeyi ve oluşturmayı kolaylaştırmaktadır. PowerPoint 2007'te çoklu ortam desteği de geliştirilmiştir. PowerPoint 2007 dosyalarını kolayca CD'ye kaydedebilir ve Microsoft Windows Media® Player entegrasyonundan yararlanarak slayt gösterisi sırasında sesli veri çalabilir ve video oynatabilirsiniz.


# Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office 2007 veritabanı yönetimi programı olan Access 2007, XML veri dosyalarını içe aktarma, dışa aktarma ve bu dosyalarla çalışma konusunda kapsamlı kullanım kolaylığı sunmaktadır. Ortak hatalar sizin yerinize tanımlandığı, işaretlendiği ve size düzeltme seçenekleri sunulduğu için Access 2007 ile çalışmak son derece kolaydır. Yeni bir özellik sayesinde veritabanı uygulama geliştiricileri nesne bağımlılıklarını belirleyebilmektedir.


# Microsoft Office OneNote™ 2007
OneNote 2007, Microsoft Office not alma ve not yönetimi programıdır. Bu yeni program ile dizüstü, masaüstü bilgisayarda veya Tablet PC'de not alabilir, notları düzenleyebilir ve yeniden kullanabilirsiniz. OneNote 2007, klavyeyle ve elle yazılan notlar, elle çizilmiş resimler, ses kayıtları, web üzerinden alınmış fotoğraflar ve resimler ve diğer programlardan gelen bilgiler dahil olmak üzere, birden çok bilgi biçimini tek yerde tutma olanağı sunmaktadır. OneNote 2007 bu bilgileri istediğiniz gibi düzenleyebilmenize ve yeniden kullanabilmenize yardım etmektedir, böylece her gün karşılaştığınız çok büyük miktarda bilgiyi daha iyi yönetebilirsiniz.


# Microsoft Office FrontPage® 2007
FrontPage 2007, Microsoft Office web sitesi oluşturma ve yönetme programıdır. Sunduğu güçlü özellikler ve denetim ayarlarıyla web sitelerini daha iyi tasarlayabilmenizi, kodları daha hızlı oluşturabilmenizi ve XML eklemek ve dışsal veri kaynaklarına bağlanarak web olanaklarınızı artırabilmenizi sağlamaktadır. FrontPage 2007 web yayıncılığı kabiliyetinizi statik sayfaların ötesine taşıKüfür Yasak gelişmiş, etkileşimli web sitelerine kadar genişletebilmenizi sağlamaktadır. Ama şu anda Frontpage ikiye ayrıldı:
# Microsoft Office SharePoint Designer 2007
# Microsoft Expression Web


# Microsoft Office InfoPath™ 2007
Microsoft Office bilgi toplama ve yönetme programı, InfoPath 2007 bilgiyi toplama sürecini pekiştirmektedir. Bu yeni programı kullanarak üç önemli işlemi yapabilirsiniz: dinamik formlar oluşturabilir, formları doldurabilir ve bu formları XML tabanlı sistemlere ve iş süreçlerine aktarabilirsiniz. Son derece esnek ve etkili bir bilgi toplama yöntemi sunan bu bileşen, bilginin organizasyonunuzdaki herkes tarafından yeniden kullanılabilmesini olanaklı kılmaktadır. InfoPath 2007 bilişim çalışanlarının ihtiyaç duydukları bilgileri zamanında sunabilmesini ve alabilmesini mümkün kılarak daha bilinçli kararların verilmesini sağlamaktadır.


# Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office iş yayınlama ve pazarlama malzemeleri programı Publisher 2007, profesyonel pazarlama ve iletişim malzemelerinin oluşturulmasını, tasarımını ve yayınlanmasını daha önce olmadığı kadar kolaylaştırmaktadır. Diğer Office Sistemi programlarındaki tanıdık kullanıcı arayüzüyle aynı arayüzü kullanarak baskı, e-posta ve web malzemeleri oluşturabilirsiniz. Publisher 2007 pazarlama malzemesi oluşturma ve yayınlama işlemini yeni bir düzeye taşımaktadır.


# Microsoft Office Visio®
Microsoft Office iş ve teknik çizim programı Visio fikirlerinizi ve geleneksel iş verilerinizi çizimlere dönüştürmenizi sağlamaktadır. Visio, önemli bilgileri daha iyi anlayabilmenizi ve daha iyi iletebilmenizi sağladığı için karar verme sürecinizi pekiştirebilir, organizasyon çapında fikir birliği sağlayabilir, haberleşmenizi güçlendirebilir ve hedef kitleniz üzerinde daha profesyonel ve kalıcı bir etki oluşturabilirsiniz.


# Microsoft Project
Microsoft Office Sisteminin bir bileşeni olan Microsoft Project, Microsoft Project Standard, Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server ürünlerini içeren bir ürün grubudur. Birlikte çalışan Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server organizasyonların iş inisiyatiflerini, projeleri ve kaynakları daha iyi iş sonuçları sağlayacak şekilde düzenleyebilmesini sağlayan güçlü bir Enterprise Project Management (EPM) çözümü sunmaktadır. Esnek raporlama ve analiz olanaklarını kullanarak işlenebilir bilgilere sahip olabilir, kaynaklarınızı optimize edebilir, iş önceliği oluşturabilir ve projelerinizi genel iş hedeflerinize uygun duruma getirebilirsiniz.

CRacksiz kurulum;


Aktivasyon İçin ;


Programı ürün kodu girmeden kurun ve aşağıdaki anlatımı takip edin..



C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office 12 \ Office Setup Controller \ Proof.tr girin ve klasör içerisindeki XML uzantılı dosyayı not defterinde açın.


BUL
AlwaysInstalled
DEĞİŞTİR
NeverInstalled


Uyarı ve öneri;

Ancak, zamanlama çok önemli. Kurulum sırasında seri numarasını istediğinde orayı boş bırakıp kurmaya devam ediyorsunuz ya işte o andan itibaren Common Files'tan Office 12 klasörünün, ardıdan Office Setup Controller ve Proof.tr klasörlerinin kurulumunu anında izlemek gerekiyor. Proof.tr kurulur kurulmaz hemen o klasörü açıp XML dosyası Not Defteri biçimindeyken gerekli değişiklikleri(NeverInstalled...)yapmak gerekiyor. Aksi takdirde XML dosyası kısa bir süre sonra İnternet Explorer biçimine dönüşüyor, o zaman o IE dosyasını Not Defteri formatında açsanız bile yapacağınız değişiklikler randıman vermeyebiliyor...


Program Türkçe emin olabilirsiniz...

Alıntıdır...

Kolay gelsin..

sametech full 1.04 ingilizce-türkçe çeviri programı

sametech full 1.04 ingilizce-türkçe çeviri programı

http://rapidshare.com/files/104117565/SameTech_1.04_FULL.Waditamper_kralforumcu_com.rar

rar şifresi: kralforumcu.com

Eta 7.7 Ytl Uyumlu Muhasebe Programı full




Özellikleri :
ETA for Windows geleceğe yönelik altyapısı ile 21. yüzyılın program paketi olarak tasarlanmıştır ve Windows altında çalışan en kapsamlı ticari pakettir.ETA'nın ticari uygulama programları konusundaki uzmanlığı ve tecrübesi, teknoloji standardı haline gelmiş olan ve kullanımda büyük kolaylıklar getiren Windows işletim sistemi ile birleştiğinde modern teknolojinin ulaştığı en son noktayı günlük ticari uygulamalarının hizmetine sunan bu en gelişmiş entegre paketi meydana getirmiştir. Program Windows işletim sistemindeki gelişmeleri ve yenilikleri bünyesine entegre etmekte ve sürekli güncellenmektedir.

Ekstra Özellikler :
Windows 95/98/NT/XP ile tam uyumluluk
Tüm fontları ve renkleri kullanabilme
Direkt entegrasyon ve geri dönüşümlü muhasebe bağlantısı
Diğer ETA versiyonları ile uyumluluk
Gelişmeye açık yeni mimari
Digital image tracking (kayıtların scan edilmiş görüntülerle birlikte saklanıp, izlenebilmesi -bordrodaki personel fotoğrafı, stoktaki ürün görüntüleri vb.-)
Aynı anda sonsuz sayıda şirket açabilme ve şirketler arası muhtelif işlemler yapabilme
Çok amaçlı şifre şifreleme sistemi
Geliştirilmiş iskonto tablosu
Modül v ekonu bazında çalışan detaylı şifreleme
Barkod bağlantılı uygulamalar
Geliştirilmiş pencere sistemi (aynı anda birden fazla ekranda çalışma ve kolayca ekrandan ekrana geçiş imkanı)
Excel ve diğer programlarla çift yönlü veri transferi
Özel kodlarla desteklenmiş tasnif sistemi
Rapor alırken saha boylarının rahatça ayarlanabilmesi
Farklı şirketlerde bulunan hesap ve fişlerin konsolidasyonu, aynı şirkette bulunan fişlerin birleştirilmesi
Çok gelişmiş on-line ve genel yardım sistemi
İndekslerde tam güvenilirlik ve veri kaybının ortadan kalkması
Aynı anda birden fazla modül çalıştırabilme
Geliştirilmiş yazıcı kontrol kodları
Bir modül içinde birden fazla bölüme aynı anda girebilme
Diğer ticari program ve veri tabanlarından veri aktarımı
Geliştirilmiş makrolar
Hızlı kayıt ve raporlama
Direkt entegrasyon ve geri dönüşümlü muhasebe bağlantısı
Fatura ve irsaliyede kalem bazında vade ve özel kod sahaları
Çok gelişmiş ve en yaygın yöntemlerle vade farkı ve adat hesaplama raporları alabilme
40 ayrı dövizin günlük kurlarının tanımlanıp kullanılabilmesi
On-line tutorial
Fatura ve irsaliyelerin işlem cinslerine göre ayrılması (alış, satış, yurtdışı satış, iadeler, gelir-gider vb.)

DowNLoaD

Acrobat Reader 7 Full Türkçe

İndir
burdan indirin beyler 20mb boyutunda

Error Repair Professional v3.9.2


Error Repair Pro bir sistem bakım ve onarım yazılımıdır. Zamanla sisteminizde oluşan hatalar bilgisayarınızın kararlılığını ve tepki süresini olumsuz yönde etkilemektedir. Yapmak istediğiniz işlemleri zaman zaman yapamamanıza ya da eskisinden daha geç yapmanıza sebebiyet veren bu hasarlar onarılmadıkça sistem performansınızda ciddi bir düşüş meydana gelebilmektedir. Özellikle kayıt defterinde ortaya çıkan sorunlar nedeniyle sisteminiz zarar görmektedir.

Error Repair Pro yazılımı gerçekleştirdiği taramalar sonucunda mevcut hataları tespit etmekte ve bunları çözerek sisteminizi düzgün biçimde kullanabilmenizi sağlamaktadır. Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirdiği tarama ve onarma işlemi ile Windows'un kök dosyalarını incelemekte, yani en temel noktadan işe başlamaktadır. Sisteminizin açılış hızı için büyük önem taşıyan, kendiliğinden açılır uygulamaları da denetlemekte ve gereksiz olanlarını kaldırmanıza yardımcı olmaktadır. Sisteminizden kaldırmış olduğunuz yazılımların girdilerini silmeniz, özel verilerini temizlemeniz için de destek vermektedir.

Kullanılmayan dosya uzantılarını kaldırabilmeniz, gereksiz ActiveX ve DLL dosyalarını silebilmeniz ve derin tarama yapabilmeniz yazılımın artı özelliklerindendir. Boyutu oldukça küçük olan yazılımın, kullanımı da gayet kolaydır. Sisteminizde yazılımın kullanımından dolayı ortaya çıkabilecek muhtemel sorunlara karşı almış olduğu yedekleri kullanabilirsiniz.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

Videoları Kesebilir ve Resim Alabilirsiniz. Advanced X Video Converter v4.0

PROGRAM VİDEOLARINIZ İÇİN KOMPLİKE BİR UYGULAMADIR.VİDEO FORMATLARINI BİRBİRİNE DÖNÜŞTÜRÜR.AYRIVA VİDEOLARINIZI KESİP YAPIŞTIRMA,VİDEOLARINIZDAN SADECE SESLERİ KAYDETMA VEYA VİDEOLARDAN RESİM KAPMA ÖZELLİĞİ VARDIR.DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR:AVI, DivX, MPEG-1,MPEG-2, MPEG-4, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF formats

http://www.x-kit.com/XVideoConverter.exe
(5.93 MB)

İstediğin fotoğrafa TAKVİM yap !!!!


kendi Fotoğrafınız Veya İstediğiniz Başka Bir Fotoğraf İle Kendinize Özel Takvim Yazdırabilirsiniz.
tıkla !

Blaze Media Pro 7.1 + Crack (FuLL) Audio-Video Converter,Editor





arkadaşlar Bu Programın Yapamadığı İş Yok.. Bu Program İle Hem Ses Hem De Video Dosyalarınızın Uzantılarını Değiştirebilir, Dosyalarınızı Düzenleyebilir, Cd Yazdırabilirsiniz.. Dediğim Gibi Yapamayacağı İş Yok..

ses Çevirisi:
*mp3 - Wav
*mp3 - Wma
*mp3 - Ogg
*wav - Mp3
*wav - Wma
*wav - Ogg
*wma - Mp3
*wma - Ogg
*wma - Wav
*ogg - Mp3
*ogg - Wma
*ogg - Wav
*cd - Mp3
*cd - Wma
*cd - Wav
*cd - Ogg
*midi - Mp3
*midi - Wma
*midi - Wav
*midi - Ogg
*dvd Audio - Mp3
*dvd Audio - Wav
*dvd Audio - Wma
*dvd Audio - Ogg
*mp3 Ve Wav Dosyalarını Sıkıştırma

video Çevirisi:
*avi - Mpg (mpeg 1 Ve Mpeg 2)
*avi - Wmv
*mpg (mpeg 1 Ve Mpeg 2) - Avi
*mpg (mpeg 1 Ve Mpeg 2) - Wmv
*wmv - Avi
*wmv - Mpg (mpeg 1 Ve Mpeg 2)
*mpeg 1 - Mpeg 2
*mpeg 2 - Mpeg 1

ses Ve Video Düzenleme:
*mp3 Düzenleme
*wav Düzenleme
*wma Düzenleme
*ogg Düzenleme
*avi Düzenleme
*mpg (mpeg) Düzenleme
*wmv Düzenleme

cd Yazıcı:
*ses Cd'si Yazdırıcı (mp3,wma,wav Ve Ogg'den Cd Formatına Çeviri)
*video Cd'si Yazdırıcı (mpeg 1'den Vcd'ye , Mpeg 2'den Svcd'ye)
*veri Ve Dvd Yazdırıcı

ses Kaydedici:
*herhangi Bir Ses Kaynağından (streaming Audio, Line-in Ya Da Herhangi Bir Ses Kaynağı) Direk Olarak Mp3, Wav, Wma, Ogg Ve Diğer Birçok Ses Formatına Kayıt

blaze Media Pro 7.1
buradan İndirebilirsiniz...

yada Buradan...

crack Download...

Flash Diski veya Harddiski Eski yada Bozuk Olanlar İçin

üreticinin Açıklaması :
harddisklerine Low Level Format Atmak İsteyenler
için Geliştirilmiş Küçük Bir Araç. Fabrika Formatı
olarak Ta Bilinen Bu Yöntem İle Harddiskinizdeki Tüm
mbr Ve Tablo Bilgisi Silinecek. Tüm Bitler 0 Olacak
şekilde Ayarlanacak. Böylece Diskiniz İlk Günki Gibi
tertemiz Olacak. S-ata (sata), Ide (e-ıde), Scsı, Usb,
fırewıre Arabirimlerine Sahip Disklerde Çalışabilir. Maxtor,
hitachi, Seagate, Samsung, Toshiba, Fujitsu, Ibm, Quantum,
western Digital Marka Disklerde Sorunsuz Çalışmaktadır.

dikkat Bu Aracın Kullanılması Sonucu Seçtiğiniz Diskteki
veriler Tamamen Silinecektir. Silinen Verilerin
kurtarılması Mümkün Değildir.


boyut : 472 Kb
dil : İngilizce
freeware


buradan İndirin...

yada

buradan İndirin...

Masaüstünde Canlı Balık Gezmesini Ister Misiniz, Çok harika Capslı :)


Bu FULL sürüm program ekranınızı gerçek 3 boyutlu akvaryumlarla süsleyecek.

Ekranınızın suyla dolmaya başladığını ve gerçek 3 boyutlu gerçek balıklarla dolduğunu göreceksiniz. Sadece soldan sağa ve ya sağdan sola değil, size doğru veya sizden uzaklaşarak yüzdüğünü de göreceksiniz. Farklı ışıklandırma seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca balıkları tutup bırakabiliyorsunuz

Boyut: 20 MB

Pinnacle Studio Plus 9.4.3.56 [Kendi videonu Hazırla]



Pinnacle, kendi video filmini yapmak isteyen ev tipi kullanicilar için, pratik ve yeni özellikler ile zenginlestirilmis Studio 9 yazilimini yaratti. Studio 9 sayesinde bilgisayarlar, surround ses sistemi ve genis ekran özellikleri ile birer film yapim ünitesi haline dönüsecekler.Studio Serisi ürünlerle beraber gelen Studio 8 yaziliminin bir üst versiyonu olan Studio 9, genis ekran destegi, otomatik video isleme, baska yazilimlarla da uyumlu çalisabilme, eski ve hasarli videolarda ses ve görüntü onarimi gibi yeni ve gelistirilmis pek çok özellige sahip.

Download İçin Tıkla...

S/N:
JADQC-ABBAA-FOPOP-AAAAG-OAGCE

Easywifiradar

çevrenizde yayın yapan açık kablosuz ağları tespit etmek tek tıklama ile ve oldukça kolay. Hemde heyecan verici arayüzü olan bu programla. Kullanımına gelince Play tuşuna bastığınızda açık olan kablosuz yayınları bulur ve bağlanır.

http://rapidshare.com/files/80078915/EasyWifiRadar.rar.html

Rapidshare Time Resetter Reset.exe

Sadece Exeyi Çalıştırıp Bir Tuşa Basıyorsunuz.. Hemen Geliyor İp ve Indirmeye Devam

Linkler:

BoxCa.. Azeri Sitesi Çok Seviyorum Bu Siteyi

http://www.boxca.com/r1aztjw3bhrf/Rapidshare_Time_Resetter.rar.html
http://rapidshare.com/files/207981280/Rapidshare_Time_Resetter.rar
http://rapidshare.de/files/46010247/Rapidshare_Time_Resetter.rar.html

Kaspersky Trial Resetter V1.8.0.0

http://rapidshare.com/files/216921664/Kaspersky_Trial_Resetter_v1.8.0.0_Final_by_GoranM.rar

arkadaşlar yapamayan sölesin tarif ederim

Karikatür Programı



Karikatür Programı
Caricature Studio v3.0


http://www.uploading.com/files/FEN5HVNW/Caricature_Studio_SECUR1TY.rar.html

Çeviri Programı Tr-Eng 1.0

Çeviri Programı Tr-Eng 1.0
Büyük Türkiye Projesinin 2. ayağında bulunan Cümle Çeviri 1.0 ' ın içerisinde ingilizceden Türkçeye çeviri yapılabildiği gibi Türkçeden de ingilizceye çeviri yapılabilmektedir. Program içerisinde ki en önemli nokta akıllı çeviri sistemi bulunmasına rağmen bazı noktalarda bu sistem kapatılmıştır. Çeviri programı aynı zamanda Türkçe olarak kullanılması ingilizceyi anlamayı kolaylaştırır. Fakat burada birde Türkçe bilmeyenler için geliştirilen arayüz de mevcuttur. Program Büyük Türkiye Projesi ne ait olduğu için sistemi kapalı bulunan noktalar daha geliştirildikten sonra tekrar yeni bir anlayış içerisinde sizlere sunulmasına önem verilmektedir. Program içerisinde normal çeviri , etkileşimli çeviri ve liste çeviri mevcuttur.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1985


2009 Program Arsivindeki programlar katılımsız ve fulldur,.Program Listesi programın sag üst kosesinde H harfinde Hakkında bölümünde sürümleriyle birlikte verilmistir,bir programa yükle dedikten sonra bekleyiniz program arka planda otomatik kurulacaktır masa üstüne veya baslat simgesi gelene kadar bekleyin program yuklendikten sonra muhakkak Bilgisayarınızı yeniden baslatın. toplam boyut 284mb 3 bolumdur
Program Listesi

Eset Smart Security 3.0.684 64 YIL CRACKLİ
Ms Office 2003 Pro | Plus! | Lite Sp3 V.1.3 Yeni!
Internet Download Manager 5.15 Build 6
Nero 9 Lite (9.2.6.0) Türkce
Winrar 3.80
Windows Live Messenger 2009 Tr Release Candidate(19.02.2009 yenilendi)
Adobe Acrobat 9 Professional Türkce
Kmplayer 2.9.4.1434 R2 Türkce
Java Sanal Makinası 6.12
Simka ceviri 2+güncel Update
Winamp Pro 5.55 Türkce
Advanced SystemCare 3.2.0.633 Pro Türkce sorunsuz crack

PART 1
PART 2
PART 3

Memoriesontv 3.18+türkçe+full(slat yapma prog)





Tanıtım:
Örneğin fotoğraf arşivinizdeki bir resmi programın visual effects özelliği sayesinde PhotoShop kalitesinde montajlayabiliyorsunuz. Daha sonra bu resimlerinizden oluşan Video CD dosyasını istediğiniz formatta tekrardan kayıt edebiliyorsunuz. (QuickTime, AVI, MJPEG, Mpeg-1)
Kullanımı kolay verimli bir program.Eski Adıyla PictureToTV olarak da bilinen Memories OnTV belki de piyasa da en çok bilinen, kullanılan ve en iyi "Resimden VCD/DVD Oluşturma" programlarından biri...
Program ile resimlerinizden, birkaç ayrı videolarınızdan vb. Slayt Gösterisi şeklinde, birbirinden güzel geçiş efektleri ve isteğinize bağlı olarak müzikler ekleyerek Çok harika VCD/DVD'ler oluşturabilirsiniz...
Resimlerinize sadece albümlerde bakmakla kalmayıp onları Çok harika müzikler ve efekler ile televizyonunuzda izleyebilir ve bu anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz...

AUTODESK 3 DS MAX 2010









Autodesk® 3ds Max® 2010 modeling, animation, and rendering software builds on the excellence of its current features while adding a host of new tools and functionalities. With 3ds Max 2010 software, professionals in the game development, television, film, and digital publishing industries will find the toolsets they need for a comprehensive 3D modeling and 3D animation solution right out of the box.

* Data and Scene Management
* Modeling
* Polygon Modeling and Texturing
* Spline/Extended Spline Modeling
* General Animation
* Character Animation
* Modifiers
* Space Warps
* Dynamics
* Cloth
* Particles
* Multiple Rendering Options
* Rendering Controls and Effects
* Hair and Fur
* ProSound
* MAXScript
* 3ds Max API/SDK
* Connectivity and Integration

System Requirements
Software Requirements

Autodesk® 3ds Max® 2010 software requires one of the following 32-bit or 64-bit operating systems:

* Microsoft® Windows® XP Professional (Service Pack 2 or higher)
* Microsoft® Windows® Vista (Business, Premium and Ultimate)
* Microsoft® Windows® XP Professional x64
* Microsoft® Windows® Vista 64 bit (Business, Premium and Ultimate)

3ds Max 2010 software requires the following internet browser:

* Microsoft® Internet Explorer® 6 or higher

3ds Max 2010 software requires the following supplemental software:

* DirectX® 9.0c* (required), OpenGL® (optional)

*Some features of 3ds Max 2010 are only enabled when used with graphics hardware that supports Shader Model 3.0 (Pixel Shader and Vertex Shader 3.0). Check with your manufacturer to determine if your hardware supports Shader Model 3.0.
Hardware

At a minimum, 3ds Max 2010 32-bit software requires a system with the following:

* Intel Pentium® 4 or higher, AMD Athlon® 64 or higher, or AMD Opteron® processor
* 1 GB RAM (2 GB recommended)
* 1 GB swap space (2 GB recommended)
* Direct3D 10, Direct3D 9, or OpenGL-capable graphics card, 128 MB
* Three-button mouse with mouse driver software
* 2 GB hard disk space
* DVD-ROM drive

Note: Apple® computers based on Intel processors and running Microsoft operating systems are supported using Apple’s Boot Camp. Virtual machine environments are currently not supported.

At a minimum, 3ds Max 2010 64-bit software requires a system with the following:

* Intel® EM64T, AMD Athlon® 64 or higher, AMD Opteron® processor
* 1 GB RAM (4 GB recommended)
* 1 GB swap space (2 GB recommended)
* Direct3D 10, Direct3D 9, or OpenGL-capable graphics card, 128 MB
* Three-button mouse with mouse driver software
* 2 GB hard disk space
* DVD-ROM drive

AUTODESK 3 DS MAX 2010

http://rapidshare.com/files/226785808/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part01.rar
http://rapidshare.com/files/226785885/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part02.rar
http://rapidshare.com/files/226785856/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part03.rar
http://rapidshare.com/files/226785778/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part04.rar
http://rapidshare.com/files/226785872/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part05.rar
http://rapidshare.com/files/226785869/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part06.rar
http://rapidshare.com/files/226785928/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part07.rar
http://rapidshare.com/files/226785915/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part08.rar
http://rapidshare.com/files/226785884/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part09.rar
http://rapidshare.com/files/226785866/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part10.rar
http://rapidshare.com/files/226786643/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part11.rar
http://rapidshare.com/files/226786651/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part12.rar
http://rapidshare.com/files/226786856/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part13.rar
http://rapidshare.com/files/226786718/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part14.rar
http://rapidshare.com/files/226786736/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part15.rar
http://rapidshare.com/files/226786727/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part16.rar
http://rapidshare.com/files/226786854/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part17.rar
http://rapidshare.com/files/226786803/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part18.rar
http://rapidshare.com/files/226786907/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part19.rar
http://rapidshare.com/files/226786846/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part20.rar
http://rapidshare.com/files/226787577/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part21.rar
http://rapidshare.com/files/226787573/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part22.rar
http://rapidshare.com/files/226787699/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part23.rar
http://rapidshare.com/files/226787674/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part24.rar
http://rapidshare.com/files/226787602/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part25.rar
http://rapidshare.com/files/226787684/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part26.rar
http://rapidshare.com/files/226787712/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part27.rar
http://rapidshare.com/files/226787765/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part28.rar
http://rapidshare.com/files/226787709/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part29.rar
http://rapidshare.com/files/226787751/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part30.rar
http://rapidshare.com/files/226788029/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part31.rar
http://rapidshare.com/files/226788010/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part32.rar
http://rapidshare.com/files/226788030/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part33.rar
http://rapidshare.com/files/226788069/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part34.rar
http://rapidshare.com/files/226787742/Autodesk_3ds_Max_2010_1NCADEM.TR.part35.rar

Miranda IM 0.8.0 b32 türkçe

Miranda IM çoklu chat protokolü destekli ücretsiz bir yazılımdır. ICQ, AIM, MSN, Jabber, Yahoo, IRC gibi çok popüler chat ortamları için teker teker program kurmak yerine sadece Miranda ile hepsini birden tek program ile kullanabilirsiniz. Miranda IM sistem kaynaklarını çok az kullanır ve çok hızlıdır. Sitesinden indirip yeni özellikler katabileceğiniz 350'den fazla eklentisi mevcuttur.


Download: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3463
Türkçe Yama: http://addons.miranda-im.org/feed.php?dlfile=698

EasyCafe 2.2.14 Upload ByPckopaTKraL FuLL Sürüm

Ana Bilgisayar Ekran görüntüsü
-----------------------------------------

Tanıtım:



Tinasoft Easycafe 2.2.14 Kafe takip programıdır ve tamamen full versiyondur

Kullananlar bilir easycafenin türkiye sınırları içersindeki kafalere ücretsiz dağıttığı bir sürümü vardır fakat bu sürümde bilgisayarlarınızda flash reklamları gösterilir bu O sürüm değildier ve tamamen sizin kontrol edebileceginiz bir Full sürümüdür..

*Kendi reklamınızı yayınlayın
*İstediğiniz kadar özelleştirme fırsatı
*Üçretsiz Web filtresi
*Sınırsız sayıda masayı yönetebilme

http://rapidshare.com/files/143586319/EasyCafe_2.2.14crack.rar

*** Microsoft Visual Studio 2005 Professional (Full DVD) ***

*** Microsoft Visual Studio 2005 Professional (full Dvd) ***



[sakla]http://rapidshare.com/files/50355102/msvs05prz.part01.rar
http://rapidshare.com/files/50168733/msvs05prz.part02.rar
http://rapidshare.com/files/50232864/msvs05prz.part03.rar
http://rapidshare.com/files/50168368/msvs05prz.part04.rar
http://rapidshare.com/files/50232964/msvs05prz.part05.rar
http://rapidshare.com/files/50232738/msvs05prz.part06.rar
http://rapidshare.com/files/50355423/msvs05prz.part07.rar
http://rapidshare.com/files/50168012/msvs05prz.part08.rar
http://rapidshare.com/files/50168081/msvs05prz.part09.rar
http://rapidshare.com/files/50355632/msvs05prz.part10.rar
http://rapidshare.com/files/50355359/msvs05prz.part11.rar
http://rapidshare.com/files/50168370/msvs05prz.part12.rar
http://rapidshare.com/files/50355319/msvs05prz.part13.rar
http://rapidshare.com/files/50167981/msvs05prz.part14.rar
http://rapidshare.com/files/50168230/msvs05prz.part15.rar
http://rapidshare.com/files/50167959/msvs05prz.part16.rar
http://rapidshare.com/files/50167956/msvs05prz.part17.rar
http://rapidshare.com/files/50232469/msvs05prz.part18.rar
http://rapidshare.com/files/50168414/msvs05prz.part19.rar
http://rapidshare.com/files/50168038/msvs05prz.part20.rar
http://rapidshare.com/files/50168223/msvs05prz.part21.rar
http://rapidshare.com/files/50168245/msvs05prz.part22.rar
http://rapidshare.com/files/50168233/msvs05prz.part23.rar
http://rapidshare.com/files/50168324/msvs05prz.part24.rar
http://rapidshare.com/files/50168009/msvs05prz.part25.rar
http://rapidshare.com/files/50168147/msvs05prz.part26.rar
http://rapidshare.com/files/50167909/msvs05prz.part27.rar
http://rapidshare.com/files/50161054/msvs05prz.part28.rar

SpeederXP 1.80 Yeni ve FULL!!!

Arkadaşlar bide hızı en sona alın "appyl" tuşun bas bukadar
NOT : programı kapatmayın simge durumunu küçültün.

Pc nizi hızlandırmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu programa inanamıyacaksınız.

DipNot: Oradaki İfadeyi 200000 Yaparsanız PCde Herşey Hızlı Oluyor Pek Tavsiye Edilmez..!!
iii

http://rapidshare.de/files/14877654/SpeederXP.rar.html

Kota Takip derdine son! ADSL Bilgilendiricisi 5.1 [yeni versiyon]



Çoğu kotalı internet sahibi arkadaşımızın kullandığı bir program sanırım, forumdada önceden birkaç defa paylaşılmış bi program Fakat tekrar paylaşmak istememin sebebi programın yenilenmiş olması, yeni versiyonunda eskisine göre gerçekten çok daha fazla özellik görüyoruz



Programa yabancı olanlar için açıklama yapalım:
Bu bir kota kontrol programıdır, telekom un sitesine girip her seferinde kotanızı
takip etmek yerine bu programla bu işi tek tuşla bitirebilirsiniz
Program sadece bu iş içinde değil: Telekomun sitesindeki veriler her gece 00:00
da yenilenir ve biten günün hesabı yansıtılır Ama o gün dosya indirceksiniz ve
ne kadar kota kullandığınızı bilmiyosunuz diyelim, e telekomda dünkü veriyi söylüyor
Bu program gerçek zamanlı kota takibi de yapabiliyor Ve kotayı geçtiğinizde ödeyeceğiniz eksta ücretide size söyleyebiliyor



İNDİRR

EMEĞE SAYGI

Müthiş Fotomontaj Programı FaceOnBody

Face ON BoDy
Çok Basit bi program..Kralforumcu üyeleri sizin için crack dosyasınıda buldum...


Mükemmel ve bir o kadarda eğlenceli ''Foto Montaj'' programı olan
''Face On Body'' ile
tanışacaksınız

Programımızın boyutu sadece 1.03 MB
Fakat siz bakmayın onun boyutunun az olmasına

Bu eğlenceli program ile uğraşıp sevdiklerinize
veya gıcık olduklarınıza ''Foto Montaj''
yaptıktan sonra
sizde inanamıyacaksınız bu işi nasıl başarabildiğine.

Yaptığınız fotomontajlara kendiniz bile güleceksiniz.
Neyse sözü fazla uzatmadan programı nasıl kullanacağınıza geçelim.

DownLoaD


AlternatifS
http://depositfiles.com/files/422798
http://rapidshare.com/files/6214018/Face_On_Body_v2.4.rar.html

Her İhtimale Karsı Seriali
FSBT-5425-9477-03

Görüntüsü

Crack Aramaya Son! Zaman Dondurucu 1.22



Deneme sürümüne sahip olduğunuz bir programı bu programa tanıtmanız sonucunda deneme sürümü için geçen örneğin 30 veya 15 günlük süreyi durdurmakta ve programı sürekli olarak kullanmanızı sağlamaktadır.


Bu zaman durdurma olayından diğer programlarınız etkilenmezken sadece sizin seçtiğiniz program sizin istediğini zamana kadar deneme sürümü olarak çalışmaktadır.
İstediğiniz zaman da zaman durdurmayı kapatmak sizin elinizde.
Taşınabilir olan bu programı gittiğiniz her yerde kullanmanız mümkün.

http://uploading.com/files/Q871AWIX/Zaman_Dondurucu__SECUR1TY.rar.html

Bilgisayarınızda Olması Gereken Programlar

Kendi bilgisayarımda kullanıdğım ve sorun yaşamadığım programları yayınlıyorum. Herkesin bilgisayarındada olması gereken programlardır.

Adobe CS3 PhotoShop Katılımsız Tr


Hepimizin bildiği photoshop programı, Katılımsız (Tıkla kurulsun) biçiminde hazırlanmış ve türkçe.
RapidShare: Easy Filehosting


Aimp2


.mp3 dosyalarınızı oynatabileceğiniz bir program. Daha önceden "Winamp'ın yerini alacağını" söylemiştim. Artık herkeste görmeye başladım.
RapidShare: Easy Filehosting


Camtasia.Studio 6.0.1.Build.787

Monitörde yaptıklarınızı video olarak kaydeden güzel bir yazılım. Benzer programlar içinde en iyisi.
RapidShare: Easy Filehosting



CCleaner.2.13



Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları, silinmesi gerekenleri, atıkları temizleyen çok yararlı bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


EXaRadyo



Birçok yerli yabancı radyoyu internetten dinlemek isteyenler için basit bir program.
RapidShare: Easy Filehosting



Firefox 3.0



En güvenli olarak bilinen internet tarayıcısı, İnternet Explorer ile sorun yaşayanların kesinlikle indrimesi gereken bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


Foxit Reader 3



.pdf dosyalarınızı açmanıza olanak sağlayan basit bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


Aleo.Flash Intro.Banner.Maker



.gif ve banner yapmanızı sağlayan bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


Gom Player

Başarılı bir video oynatıcısı
RapidShare: Easy Filehosting



GrieeX.1.0.8


Film arşivinizi düzenlemenize yarayan bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


Internet.Download.Manager.5.14


İnternetten dosya indirme programı.
RapidShare: Easy Filehosting


Jitbit Macro Recorder 2.31



Bilgisayarda yaptınızı birşeyi kayderder ve tekrar tekrar istediğiniz kadar yapar.
RapidShare: Easy Filehosting


KasperSky Antivirüs 2009



En iyi koruma sağlayan anti virüs programı.
RapidShare: Easy Filehosting


K-Lite.Codec 3.62



Bilgisayarınızdaki videolarını sesi var görüntüsü yokmu, o zaman Codec yoktur. İşinde usta codec programı
RapidShare: Easy Filehosting


LiveKill Clean Messenger



MSN'den bulaşan virüsleri temizleyen program.
RapidShare: Easy Filehosting


Opera.9.52


Wep tarayıcısı
RapidShare: Easy Filehosting


PDF.Çevir.(Ofis.Converti.Platinum.5.0)



Pdf dosyalarını word, excel, jpeg gibi biçimlere dönüştüren bir program.
RapidShare: Easy Filehosting



Picasa3



Google'nın resim ve video düzenleme ve izleme programı
RapidShare: Easy Filehosting


Power.DVD7 Deluxe!!


Video oynadıcıları içinde en çok tercih edilenlerden biri.
RapidShare: Easy Filehosting


RocketDock-v1.3.1


Masaüstünde simgeler eklemenize yarıyan bir araç

RapidShare: Easy Filehosting


Safari



Mac bilgisayarlarda kullanılan Wep tarayıcısının, windows için olanı
RapidShare: Easy Filehosting



Şifre.Çöz-Passware Kit.Enterprise.v8.3.0



Ofis programları (word,excel,powerpoint), Winrar vs. gibi programlarca şifrelenmiş doyaların şifresini bulabilen bir program.
RapidShare: Easy Filehosting



TeamViewer.3.0.3793.Taşınabilir


Uzaktan bağlatı ile biligisayarlar arasında bağlantı kuran, karşıdaki bilgisayarı yönetmenize yardımcı olan bir program.
RapidShare: Easy Filehosting


Winrar.3.71.Katılımsız


Sıkıştırılmış programları açmanıza yarayan bir program. Katılımsız(yıkla kur) ve türkçedir.
RapidShare: Easy Filehosting


Youtube Jacker



Youtube'a girmenizi sağlayan bir program.
RapidShare: Easy Filehosting