8 Haziran 2009 Pazartesi

ABBYY FineReader 9.0.0.1019


Programın kelimeleri tanıma doğruluğu son sürüm ile birlikte en son aşamaya yükselmiştir. Örneğin; elinizde bir adet gazete sayfası var. Bu sayfadaki yazıları bilgisayarınıza aktarmak istiyorsunuz. Program bu noktada gerekeni yapıyor ve hata kaybı oluşmaksızın her heceyi doğu orantıda ayırıyor. Ayrıca gazete sayfasındaki resimleri ve fotoğrafları da ayırt edebiliyor. Geriye grafiklerden ve boşluklardan arınmış, tertemiz bir metin kalıyor. Bu metni artık istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

PDF dosyaları da dönüştürebiliyorsunuz. Programın 100'ü aşkın dil desteği bulunuyor. Ayrıca Türkçe'ye de çevirebiliyor. Pek çok üniversite öğrencisi tarafından da tercih ediliyor. Mesela, elinizdeki tezlerin kaynaklarını program ile metin haline çevirebilirsiniz. Kitap özeti, ödev çalışmaları, tablo düzenlemeleri, makale düzenlemelerini öğrenciler bu programla kolaylıkla halledebilir. Veya elinizde Türkçe el yazısı ile yazılmış bir yazı var. Bu yazıyı okumak da zorlanıyor ya da düz bir metin haline çevirmek istiyorsunuz. Bunu da ABBYY FineReader ile yapabilirsiniz.

En büyük özelliklerinden bir tanesi ise Fotoğraf makinesi ile çekilmiş orjinal görüntüleri çevirmesidir. Makine ile çektiğiniz bir dökümanı bile otomatik olarak yazıya dönüştürebilirsiniz.

Programın özelliklerinden bir diğeri açıları yamuk resim ve fotoğrafları düzgünleştirebilmesi. PDF formatlı bir dosyayı taradıktan sonra Word, Excel gibi programlara da dönüştürebilirsiniz.

* Program kullandıkça kolaylaşıyor.
* Çeviriler ve dönüştürme hizmeti olabildiğince hızlıdır.
* Son sürümü ile Vistaya uyumlu hale getirildi
* Yüzlerce kez yazılım firmalarınca ödüllendirildi.

>>>I.Part İndirmek İçin Tıklayın<<<
>>>II.Part İndirmek İçin Tıklayın<<<

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder