8 Haziran 2009 Pazartesi

MicroSmarts PC-Checkup v4.0


Adından da anlaşılacağı gibi bu program bilgisayarınız bakımını ve kontrolünü yaparak sisteminizin yavaşlamasına neden olan etkenleri kontrol ve analiz ederek çözümlerini de içinde barındıran komple bir program.Bilgisayarınız için disk defrag,registry defrag,cleanup gibi programları ayrı ayrı kullanmak yerine bu teknolojileri içinde barındıran PCCHECK UP 3 kullanmak hem vakit kaybını önlüyor hem de gereksiz oluşan klasörlerden kurtulmanızı sağlıyor.


Programın kolay kullanım sağlayan arayüzü en büyük artısı.Program 6 ana menüden oluşmaktadır

HOME
Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere programın açılış sayfası.Burada programın içeriği ve özellikleri kısaca anlatılmaktadır.Bu menüden yapmak istediğiniz uygulamaları tıklayarak çalıştırabilmeniz mümkün.

ANALYZE & FİX
Bu bölüm kayıt defterini tarayarak meydana gelen hataları,kayıp .dll uzantıları,yanlış kayıt girdilerini düzeltmek için oluşturulmuş bir uygulama.Tarama işleminin ardından Fix Up Now butonuyla meydana gelen hataları düzeltebilirsiniz..

CLEAN & SECURE
Bu bölümde bilgisayarımızda yapılan işlem bilgisayarda biriken çerezleri ve diğer kullanılmayan gereksiz dosyaları bulup silmek.

SPEED & DEFRAG
Programın bilgisAyarımızı hızlandıran ve donanımlara çeşitli işlemler yapan kısmı.Bu işlemler sürücü analizleri,düzenleme ve sürücüde boş alan oluşturma gibi uygulamalardan oluşmaktadır.Program tarama sırasında bütün işlemleri tek tek ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

ONE CLICK
Programa ismini veren bölüm bu bölüm.İsminden anlaşılacağı üzere sadece bu butona tıklamanızla yukarıda yapılan işlemleri bir seferde kontrol etme imkanınız mevcut.Tüm işlemleri sırasıyla tek tek yaparak isminin(checkup) hakkını veriyor.

STATİCS
Bu bölüm ise tüm bu işlemler sonucu bilgisayarımızda hangi değişiklikleri yaptığımızı ve performansa ne kadar etkisi olduğunu göstermektedir.

>>>İndirmek İçin Tıklayın<<<

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder